25 януари 2012 г.

Групата ни

Не смеем още да се наречем „Блогърите”. Чудихме се дали да сложим заглавие „Екипът” или нещо по-така, но накрая взехме решение засега да ползваме думата „група”, пък по-нататък ще видим.
В момента сме ученици в пети клас на ОУ „Васил Левски”. В различни класове сме, но това не ни пречи да пътуваме заедно. Даже ще се радваме, ако към нас се присъединят и други хора, но за това малко по-късно.
В момента в групата сме:
Деница Маринова, Татяна Стоянова, Полина Стоянова, Стела Минова, Цветослав Ачев, Мила Иванова, Стоян Илиев, Йордан Василев – V „а”; Деница Борисова, Ивалена Станимирова, Виктор Петров, Радослава Енчева, Момчил Стойков – V „б” и Ванеса Тодорова – V „в”.
За първата държава, която ще бъде Турция от континента Азия, ще се включат и трима седмокласници. Учениците от седми клас са много заети и затова ще бъдат различни за всяка от държавите. На този първи етап от ВИРТУАЛНОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ще ни помагат Цвета Кирилова, Силвия Кръстева и Иван Мирославов – от всеки седми клас по един. Те са по-напреднали с компютърната техника и ще изготвят презентации.
Всъщност днес вече сме 18.
Наши консултанти ще бъдат: госпожа М. Василева, г-жа Св. Славчева и г-жа Белева. Те казват, че ще бъдат „зад кадър”...☺

Няма коментари:

Публикуване на коментар