24 януари 2012 г.

Добре дошли!

Радваме се, че сте с нас.
Ако се питате кои сме ние, ще ви се представим. Ние сме 17 деца, които обичат да пътуват. Сега обаче сме на училище, а до лятото има много време. Затова решихме да се включим в един проект, в който участва нашето училище. Хареса ни идеята за ВИРТУАЛНО ПЪТЕШЕСТВИЕ. Щом в момента нямаме възможност за реални пътешествия, ще пътуваме виртуално. Смятаме, че и това може да бъде интересно.
В проекта се включват отбори от различни училища в страната. Ние сме част от големия отбор на училища: СОУ "Васил Левски" – гр. Троян, ОУ "Васил Левски" – гр. Ловеч, Професионална гимназия по механоелектротехникa – Троян, ГЧЕ – Ловеч.
По регламент всеки един от месеците от февруари до юни на 2012 година ще бъде посветен на един от петте континента, като се избере една от държавите от съответния континент. И ние, 17-те пътешественици от ОУ „Васил Левски”, град Ловеч решихме, че е време да се подготвяме усилено за тръгването. Затова създадохме нашия блог, чрез който ще споделяме с вас какво сме научили по време на пътуването си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар